Jan Oblak: Imao sam sreće da odbranim dva penala

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 12:33

Jan Oblak: Imao sam sreće da odbranim dva penala

Slovenački golman odveo Atletiko u četvrtfinale Lige šampiona.
Golman Atletika Jan Oblak izjavio je da je njegov tim zasluženo izborio plasman u četvrtfinale Lige šampiona i istakao da je imao sreće da u penal seriji odbrani dva jedanesterca fudbalerima Intera, prenose španski mediji.
Atletiko se sinoć plasirao u četvrtfinale LŠ, pošto je posle boljeg izvođenja penala eliminisao Inter. Atletiko je sinoć u regularnom delu meča pobedio 2:1 u revanš duelu osmine finala LŠ. U prvoj utakmici osmine finala LŠ bilo je 1:0 za Inter, a onda su igrani produžeci. Pošto ni posle produžetaka nije bilo promene rezultata, pristupilo se izvođenju penala. Oblak je u penal seriji zaustavio udarce Aleksisu...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.