JEDAN SE POKAZAO, DRUGI NIJE: Bahar nastavlja da kroji tim za Ligu šampiona (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 19:31

JEDAN SE POKAZAO, DRUGI NIJE: Bahar nastavlja da kroji tim za Ligu šampiona (FOTO)

Velika rekonstrukcija na Marakani.

Izraelski trener Barak Bahar otkad je došao u Crvenu zvezdu doneo je veliki broj promena, a naročito se to odnosi na igrački kadar.

Sve je šokiralo otpisivanje dugogodišnjeg kapitena Milana Borjana, a kasnije su klub napustili i Marko Gobeljić, Aleksandar Pešić, Veljko Nikolić, Nemanja Motika, Petar Stanić, Radovan Pankov i Andrija Radulović.

Sada je Izraelac doneo odluku u vezi sudbine crveno-belih blizanaca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jovana i Nikole Mituljikića. Izdanci škole kluba će morati ponovo da se razdvoje. Nikola će ostati, dok se Jovan seli na pozajmicu u IMT - saznaje Mozzartsport.

Sudbina Jovana zadesila je i Miloša Gordića, Nikolu Stankovića i Nikolu Kneževića.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lais Ribeiro, devojka bivšeg košarkaša Žoakima Noe
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.