Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2020, 18:48

Italijani ipak prejaki: Radnički ostao bez Lige šampiona

Breša slavila sa 13:9

Kragujevački Radnički nije uspeo da se plasira u ovogodišnju Ligu šampiona, pošto je u ključnom obračunu poražen od itlaijanske Breše rezultatom 9:13 (2:5, 1:3, 3:1, 3:4).

Izabranici Uroša Stevanovića platili su danak očajnog otvaranja utakmice, na poluvremenu su gibili sa 3:8, pa je već tada bilo jasno da neće biti u stanju da se vrate u život protiv ovako snažnog protivnika. Kragujevčanima nije pomoglo ni to što >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su treću deonicu rešili u svoju korist rezultatom 3:1, pošto je Breša ponovo dodala gas i rutinski privela meč kraju.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Edoardo di Soma sa tri postignuta gola, dok su po dva dali kapiten Kristija Prešuti, Vinćenco Renzuto i Angelos Vlahopulos, dok je nekadašnji igrač Partizana Đorđe Lazić postigao jedan gol.

Kod Radničkog je tri gola dao Marko Radulović, a dva Nemanja Stanojević. Veliki peh za Kragujevčane je predstavljala činjenica da je Aleksa Ukopina još u drugoj četvrtini isključen bez prava zamene, što je dodatno oslabilo mogućnosti Stevanovićevog tima u ovom meču.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.