Istorijski derbi Madonine u paklu!

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2019, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istorijski derbi Madonine u "paklu"!

Oboren rekord kao prava uvertira u veliki gradski derbi.

Sutra od 20:30h na programu je veliki italijanski derbi između Milana i Intera.

Ovoga puta derbi Madonine ima posebno veliki značaj, jer bi ishod mogao da reši puno dilema kada je u pitanju plasman u Ligu šampiona, za koji se bore obe ekipe.

"Rosoneri" su nakon 27 kola treći sa 51 bodom, Inter je odmah ispod sa bodom manje.

Milan je u sjajnoj formi, dolasci Pjonteka i Pakete osvežili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su ekipu Đenara Gatuza, koja igra jako dobar fudbal i beleži odlične rezultate u poslednje vreme.

Inter je sa druge strane u krizi, Ikardiju je oduzeta kapitenka traka, od tada imaju velikih problema, ispali su i u osmini finala Lige Evrope od Ajntrahta iz Frankfurta, nisu postigli nijedna gol u dvomeču sa nemačkim timom.

Pred sam derbi, oboren je rekord po zaradi od prodatih ulaznica.

Naime, tribine "San Sira" su rasprodate za 223. derbi Madonine, zarada je oko 5,7 miliona evra, što je rekord derbija, ali i rekord Serije A.

Najviše karata prodato je petog februara, njih čak 10655, a to je bilo pre više od mesec dana.

Više od četiri hiljade karata prodato je stranim navijačima, na tribinama stadiona u Milanu biće i ljubitelji fudbala iz Bahreina.

Utakmica će biti prikazivana i u 4k tehnologiji, 25 kamera pratiće svaki detalj na terenu ali i na tribinama.

Iz Milana su se potrudili i da naprave paklenu atmosferu, ali bukvalno, kako će oko stadiona biti postavljno oko 170 reflektora, koji će stvarati izgled vatre!

Dakle, očekuje nas fantastičan derbi, gore-navedeni podaci su zaista prava uvertira.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.