Inzagi: Sjajno prvo poluvreme

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 23:40

Inzagi: Sjajno prvo poluvreme

Fudbaleri Intera imaju prednost od 2:0 posle prvog polufinalnog okršaja sa Milanom u Ligi šampiona.

Trener Simone Inzagi je posle meča rekao da je zadovoljan kako su njegovi izabranici odradili posao u ovih 90 minuta.

"Vrlo sam zadovoljan, prvo poluvreme bilo je izvanredno, mogli smo da postignemo i više od dva gola. Bio je to sjajan meč, prošli smo već nikoliko rundi, tako da znamo da je ovo samo prvi deo posla. Imaćemo navijače uz nas u revanšu i znamo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je potreban još jedan napor da ostvarimo san", kaže Inzagi.

Još jednom je odbrana bila na visini zadatka.

"Momci su pokrili svaki centimetar terena, pomagali su jedni drugima i svi znaju da posao još nije gotov. Za 72 sata imamo važan meč sa Sasuolom. Ovi mečevi vam mnogo oduzmu, tako da ćemo morati da pazimo na neke igrače koji nisu sto odsto spremni", zaključio je Inzagi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.