Interu svanulo: Momak od 60 miliona ostaje, Pevac vlažan san!

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2018, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interu svanulo: Momak od 60 miliona ostaje, "Pevac" vlažan san!

Ne tako česte dobre vesti iz Milana.

U Interu mogu da odahnu, nakon plasmana u Ligu šampiona blizu su da zadrže kostur ekipe.

Jedan od najboljih defanzivaca Serije A Milan Škrinijar istakao je u izjavi za slovačku Pravdu da će ostati na Đuzepe Meaci.



"Nemam razloga da idem, niti ja to želim, a ni klub. Jedva čekam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligu šampiona"
, izjavio je Slovak i tako "odjavio" zainteresovane klubove među kojima je i Barselona.

A za najelitnije klupsko takmičenje potrebna su i takva pojačanja, a jedno od potencijalnih jeste i fudbaler Totenhema Musa Dembele.

Sportski direktor "Neroazura" Pjetro Auzilio uputiće se u London kako bi uspeo da se dogovori sa Totenhemom, koji za reprezentativca Belgije traži 30 miliona evra.

Inter ne bi imao ništa protiv, ali pod uslovom da se posao završi tek nakon 30. juna, kada se obračunava Finansijski fer-plej.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.