Inter u nevolji, konce drži Ikardi, Spaleti još bezbedan...

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2018, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter u nevolji, konce drži Ikardi, Spaleti još bezbedan...

Novi poraz, novi krah iluzija, sledi Totenhem, klub demantovao da pregovara sa novim trenerom. Ali, nevolje čekaju iza ugla...

Inter je već u nevolji, ali izvori iz kluba potvrđuju da klub ne razmišlja još o promeni trenera i da nisu tačne informacije da su već kontaktirali Alegrija.

Spaleti je produžio ugovor do 2021. siguran je sa te strane, na kraju krajeva i ako bude smenjen, uvek može da učini ono što i u Zenitu, da odsedi do kraja ugovora i prima platu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ali, rano je pričati o tome, mada je iza ugla utakmica sa Totenhemom, novi poraz bi krizu digao na viši nivo.

Posle šest godina se Inter vraća u Ligu šampiona, po mnogima ključ drži Ikardi, pre svega jer nije dao gol u prva tri meča u ligi, nešto što mu se nije desilo još od jeseni 2012.

Uz to, Inter ima problem sa spoljnim pozicijama, povređeni su Vrsaljko, sada i D'Ambrosio, pa će verovatno protiv Totenhema, Spaleti vratiti 3-5-2, iskusni Miranda će se pridružiti De Fraju i Škrinjaru u centru odbrane.

"Inter nema mentalitet pobednika, kao da nemaju dovoljno srca, trener mora da bude lider", kaže Andrea Pirlo koji je ocenio da su priče o tome kako će Inter konkurisati Juventusu bile zaista preterane i da je razlika i dalje ogromna.

Spaleti i dalje ima vremena, jeste u teškoćama, ali nije pod pretnjom otkaza. Ono što navijače brine je da su gubili bodove protiv slabijih rivala, tim mora da podigne formu, inače sledi slom. Posle meča sa Englezima sledi teško gostovanje na "Marasiju", Samp je napunila Napoli i Frozinone i jasno je u kakvoj su formi. Zatim Inter dočekuje opasnu Fiorentinu, sve to pokazuje da se dani istine bliže.

Do sledeće pauze u oktobru, Spaleti će morati da pobeđuje, da sredi stvari, inače će se verovatno suočiti sa mogućnošću da već u prvoj polovini oktobra izgubi posao.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.