Inter juri Bejla iz Lige 1!

Izvor: Sportske.net, 14.Maj.2019, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter juri "Bejla" iz Lige 1!

Na nesreću Italijana, konkurencija nije mala!

Svi se sećamo kako je Geret Bejl započeo svoju karijeru na levom beku da bi polako napredovao prema golu, utakmica sa Interom u Ligi šampiona gde je postigao het-trik je plasirala Velšanina u sam vrh evropskog fudbala.

To je bila ujedno i potvrda je Velšanin stvoren za ofanzivniju poziciju.

Sličan slučaj možemo pronaći u francuskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ligi 1, radi se o Alžircu iz redova Nice.

Jusuf Atal je pre dve nedelje sličan nastup imao protiv Gengana, kada je postigao sva tri gola u trijumfu nad novim učesnickom Lige 2.

Alžirac je počeo igrajući na pozicijama desnog i levog beka da bi se polako pomerao napred i svojih pet minuta iskoristio igrajući na levom krilu gde se pokazao izuzetno efikasnim.

Pored Intera za dvadesetdvogodišnjeg reprezentativca Alžira su zainteresovani francuski PSŽ, ali i Atletiko Madrid koji muku muči sa levom stranom terena.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.