Ilić nije uspeo – Ludogorec 12. put zaredom šampion Bugarske

Izvor: B92, 07.Jun.2023, 20:14

Ilić nije uspeo – Ludogorec 12. put zaredom šampion Bugarske

Fudbaleri Ludogoreca osvojili su 12. uzastopnu titulu prvaka Bugarske pošto su u meču poslednjeg kola kao gosti savladali Levski sa 1:0.

Iza sebe su ostavili CSKA iz Sofije koji sa klupe predvodi Saša Ilić.

Gol za minimalnu pobedu u Sofiji, vredan 12. titule prvaka kluba iz Razgrada u istoriji, postigao je Argentinac Matijas Tisera u 50. minutu.

Ludogorec je šampionat okončao sa 85 bodova, jednim više od CSKA, koji je danas kao gost savladao Černo More >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2:0.

Ludgorec će kao šampion Bugarske igrati kvalifikacije za Ligu šampiona i startovaće od prve runde, dok će drugoplasirani CSKA i trećeplasirani CSKA 1948 igrati kvalifikacije za Ligu konferencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.