Igrač nedelje u LŠ: Ima li dileme?

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2018, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrač nedelje u LŠ: Ima li dileme?

Prvo kolo grupne faze elitnog takmičenja je kompletirano, ova četiri fudbalera su ga obeležila svojim blistavim nastupima.

Preneli smo vam koji golovi su ušli u izbor za pogodak nedelje, više o tome OVDE.

Obelodanjeno je i koja četiri igrača su ušla u uži izbor za najbolje u prvom kolu Lige šampiona, ali se čini da preterane dileme nema.

Barselona je slavila protiv PSV >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ajndhovena sa 4:0, a čak tri gola postigao je Lionel Mesi. Jedan je bio zaista sjajan, iz slobodnog udarca, pa se čini da ova nagrada mora da završi u njegovim rukama.

Konkurenciju mu čini Džejms Milner, strelac drugog gola u pobedi Liverpula nad PSŽ-om, zatim Nabil Fekir, koji je upisao gol i asistenciju u iznenađujućem trijumfu protiv Mančester sitija.

I na kraju, možda i najveća konkurencija za Mesija, s obzirom da navijači biraju, ne bi začudilo da Pol Pogba bude proglašen za igrača kola, postigao je dva gola i upisao jednu asistenciju protiv Jang Bojsa, njegova najbolja partija u dresu Junajted od starta sezone.

Dakle, izbor je sledeći:

1. Lionel Mesi (Barselona) - 3 gola, 4 šuta u okvir gola, 0 ofsajd pozicija

2. Džejms Milner (Liverpul) - 1 gol, 1 šut u okvir gola, 75% preciznost dodavanja

3. Nabil Fekir (Lion) - 1 gol, 2 šuta u okvi gola, 2 ofsajda

4. Pol Pogba (Mančester junajted) - 2 gola, 1 asistencija, 2 šuta u okvir gola, 88% preciznost dodavanja






OVDE možete ostaviti svoj glas.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.