IVANIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Da nam je neko ponudio remi…

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2023, 07:25

IVANIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Da nam je neko ponudio remi…

Crveno-beli osvojili prvi bod u G grupi Lige šampiona.

Vezista Crvene zvezde Mirko Ivanić nije zadovoljan bodom protiv Jang bojsa (2:2) u meču drugog kola Lige šampiona.

- Malo nam je nedostajalo, ne možemo da budemo zadovoljni bodom, iako smo izjednačili u 88. minutu. Da nam je neko ponudio remi pre početka utakmice, naravno da ne bismo prihvatili. Želeli smo pobedu, videli ste koliko smo napadali, ali je nedostajalo malo i koncentracije i sreće, kao i agresivnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u poslednoj trećini terena. Moramo da utvrdimo zbog čega nam se dešavaju padovi i da se spremimo za ono što sledi - istakao je Ivanić.

Zatim se osvrnuo na navijače.

- Hvala zvezdašima od srca, jer su nam velika podrška svaku utakmicu, a sada pred 50 hiljada navijača je to stvarno bilo posebno. Ne igramo svaki dan pred toliko ljudi, tako da ću ovo pamtiti do kraja života i pozvao bih navijače da nastavljaju da nas podržavaju – jasan je Ivanić.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.