ISTORIJA - Salah protiv Zvezde postavio novi rekord! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2018, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTORIJA - Salah protiv Zvezde postavio novi rekord! (video)

Sjajni Egipćanin će dugo pamtiti večerašnju utakmicu protiv Crvene zvezde.

Mnogo razloga za zadovoljstvo imaju u Liverpulu posle večerašnjih mečeva trećeg kola Lige šampiona.

Savladali su Zvezdu na ''Enfildu'' sa 4:0 i ujedno se izdvojili na prvom mestu u Grupi C, a poseban razlog za zadovoljstvo ima napadač ''Redsa'' Mohamed Salah.

On je bio dvostruki strelac u večerašnjoj utakmici, postigao je drugi i treći gol za Liverpul, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 45. i 51. minutu iz penala, a taj pogodak je bio njegov 50. od dolaska u klub sa ''Enfilda''.

Na taj način, Salah je postao Liverpulov rekorder, jer je od večeras fudbaler koji je najbrže u istoriji kluba stigao do brojke od 50 postignutih golova, za šta mu je trebalo ukupno 65 utakmica.

Pre njega, rekord je držao Albert Stabins, koji je 50. gol za Liverpul postigao na 77. odigranoj utakmici.





''To je sjajan rekord i ja sam veoma ponosan. Ono što želim je da dajem golove i da pomažem timu da pobeđuje. Ovo je bila važna utakmica za nas, a najvažnije je što smo osvojili bodove'', istakao je Salah posle meča.

-

50 - Mohamed Salah has scored his 50th goal for Liverpool, reaching this tally in just 65 games in all competitions. King. pic.twitter.com/rpM1wrDn2o

— OptaJoe (@OptaJoe) October 24, 2018
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Salah protiv Zvezde oborio klupski rekord od 70 godina

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2018, 10:04

Egipatski as stigao do 50. gola za 65 utakmica u Liverpulu, a prethodnom rekorderu za to je bilo potrebno 77 mečeva...U najavi za utakmicu sa Zvezdom u trećem kolu Lige šampiona statistička služba Liverpulovog klupskog sajta je ukazala da Mohamed Salah (26) baš protiv "crveno-belih" može da postigne...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.