ISTORIJA - Najteži poraz Budućnosti u crnogorskoj ligi!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2020, 12:30

ISTORIJA - Najteži poraz Budućnosti u crnogorskoj ligi!

Debakl šampiona u derbiju Podgorice.

Ekipa Budućnosti je prošle sezone bila dominantna na domaćoj sceni, osvojila je titulu, ali početak nove sezone je za njih veoma loš.

U prva tri prvenstvena kola doživeli su dva poraza, takođe ispali i od Ludogoreca u na startu kvalifikacija za Ligu šampiona. Da je kriza u njihovim redovima sve veća, pokazuje i rezultat sinoćnje utakmice protiv vodeće Podgorice, slobodno možemo reći - istorijski rezultat.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Podgorica je ovaj meč protiv Budućnosti dobila sa 4:0, što je najteži poraz Budućnosti na domaćoj sceni od 2006. godine, od kada se igra prvenstvo Crne Gore.

I pogled na tabelu je zaista neuobičajen posle ovog meča - Budućnost je posle tri kola na šestom mestu na tabeli, sa tri boda, uz gol razliku 1:6! Podgorica za to vreme ima maksimalan učinak - devet bodova i gol razlika 7:0.

-
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.