Izvor: HotSport.rs, 05.Sep.2017, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IPAK IDE IZ LIVERPULA: Stigla ponuda za Lazara Markovića

 Naredni dani mogli bi da budu odlučujući za nastavak karijere Lazara Markovića.
Jirgen Klop ne računa na Markovića. Srbin se nije našao na Liverpulovom spisku za Ligu šampiona, a šansu nije dobio ni u Premijer ligi. Engleski mediji su spekulisali da će Marković na pozajmicu u Votford, pominjao se i povratak u Partizan, zainteresovan je bio i nemački Hanover, ali Liverpul do kraja prelaznog roka >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nije uspeo da ‘udomi’ povremenog srpskog reprezentativca.
Ipak, još uvek ima nade da Lazar Marković promeni sredinu. Ponuda za Srbina postoji, a poslao ju je turski Fenerbahče. Za brzonogog napadača na Enfild je stigla ponuda ‘kanarinaca’, prenosi Liverpul Eho, pa će zainteresovane strane pokušati da iskoriste činjenicu da je u Turskoj prelazni rok još uvek u toku.
Marković je već bio član Fenerbahčea, u sezoni 2015/16, takođe kao pozajmljen igrač Liverpula i navijačima turskog kluba ostao je u dobrom sećanju.
The post IPAK IDE IZ LIVERPULA: Stigla ponuda za Lazara Markovića appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.