INTER ĆE OSVOJITI LIGU ŠAMPIONA!? Pojavio se podatak koji unosi veliki nemir u Siti, a tiče se HRVATA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 16:08

INTER ĆE OSVOJITI LIGU ŠAMPIONA!? Pojavio se podatak koji unosi veliki nemir u Siti, a tiče se HRVATA

Zanimljiva tradicija.

Fudbaleri Intera i Mančester sitija će u subotu od 21 čas odigrati finale Lige šampiona u Istanbulu, a Neroazuri se uzdaju u tradiciju.

Naime, od 2013. godine, svi pobednici najelitnijeg takmičenja imaju jednu zajedničku stvar: Hrvate!

Svaka ekipa koja se popela na tron Evrope je imala makar jednog fudbalera sa prostora ove zemlje.

Ovaj niz je počeo pre deset godina kada je Mario Mandžukić, kao igrač minhenskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bajerna, osvojio pehar, godinu dana posle su slavili Luka Modrić i madridski Real, a potom Ivan Rakitić i Barselona.

Usledile su tada tri godine za redom u kojima je najbolji bio Real, a za njega su igrali Luka Modrić i Mateo Kovačić (2016., 2017. i 2018.).

Dejan Lovren i Liverpul su bili najbolji 2019. pa Ivan Perišić i Bajern 2020, dok su se 2021. godine naslovom okitili Mateo Kovačić i Čelsi. Prošla godina je ponovo pripala Luki Modriću i Real Madridu.

Prateći ovaj trend, Inter će osvojiti Ligu šampiona pošto Neroazuri u svojim redovima imaju Marcela Brozovića.

Ipak, prema kladionicama, apsolutni favorit je Mančester siti, sa kvotom 1.5 na konačnu pobedu, dok nastavak desetogodišnje tradicije vredi 7.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Izabel Kovačić, supruga hrvatskog fudbalera Matea Kovačića
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.