ILIEV: Možda bi nas više hvalili da nas je eliminisao BAUK Rendžers, a Fejenord je tim za Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2022, 00:03

ILIEV: Možda bi nas više hvalili da nas je eliminisao BAUK Rendžers, a Fejenord je tim za Ligu šampiona

Čelnik Partizana nezadovoljan tretmanom crno-belih.

Sportski direktor FK Partizan Ivica Iliev zadovoljan je rezultatom koji su crno-beli postigli u Ligi konferencija.

Crno-beli su eliminisani u osmini finala od Fejenorda, a prethodno su na startu nokaut faze izbacili Spartu iz Praga.

- Iskreno smatram da je plasman u osminu finala jednog evropskog takmičenja veliki uspeh, šta god neko pričao i pokušavao posle svega da izvrne činjenice. Kada sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prošlog leta govorio da ćemo doći baš do te faze u Ligi konferencija, govorili su da sam lud, ali sam verovao da možemo, da imamo i tim i trenera koji mogu da iznesu takav izazov i bio sam u pravu. Verujem i da bismo napravili korak više da nismo naleteli na Fejenord, koji ima kvalitet i igrače na nivou Lige šampiona, a u šta ste mogli da se uverite minulog vikenda u holandskom derbiju pomenutog tima sa velikim Ajaksom u Amsterdamu, u kome su tokom većeg dela meča bili opasniji tim, vodili dva puta i zbog individualnih grešaka poklekli pet minuta pre kraja – istakao je Iliev za Telegraf.

Pogledajte rezultate

Sportski direktor FK Partizan je uporedio eliminaciju crno-belih sa eliminacijom FK Crvena zvezda u osmini finala Lige Evrope.

- Već je postala navika da se sve dobro što uradi Partizan umanjuje, a veličaju drugi, uz napomenu da je Sparta koju smo mi savladali dva puta jednom pobedila, a jednom poražena od tog “bauka” Rendžersa, u grupnoj fazi Ligu Evrope. Partizan je posle decenije i po stigao do ove faze u nekom evropskom takmičenju, doneo mnogo i srpskom fudbalu koji će od tih rezultata ubirati plodove i to očito nije ni dobro, niti dovoljno. Možda bi bilo kritika i da smo zaista osvojili Ligu konferencija, ne bi me ni to začudilo – konstatovao je Iliev.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.