IGRAO JE SA ZVEZDOM LIGU ŠAMPIONA: Levi bek napustio Marakanu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 18:58

IGRAO JE SA ZVEZDOM LIGU ŠAMPIONA: Levi bek napustio Marakanu (FOTO)

Iznenađujući odabir nove ekipe.

Napustio je Uroš Blagojević, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Grafičara, Metalac i uputio se u Radnički 1923.

Belgija je bila maksimalna u prva dva kola, a večeras (21.00) će probati da potvrdi dominaciju protiv Finske koja ima svoju računicom jer bi pobedom, a možda i remijem, napravila istorijski uspeh i plasirala se u osminu finala. Kvota na Belgiju je 1,40, na Finsku 8,50, na iks 4,50. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Finska - Belgija.

Naime, sve je već bilo dogovoreno sa Metalcem, čak je Uroš Blagojević i trenirao sa ekipom iz Gornjeg Milanovca, ali je onda odlučio da promeni smer

Sa novim superligašem je brzo pronašao "zajednički jezik", a epilog svega je ugovor na tri godine.

Mladi levi bek, koji je sa crveno-belima nastupao u Ligi šampiona za omladince, očigledno nije bio zadovoljan ponuđenim od strane kluba iz Gornjeg Milanovca, pa je odlučio da karijeru nastavi u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.