I TO SE DEŠAVA Tadić i drugovi idu vozom na meč Lige šampiona

Izvor: 011vodič.com, 14.Okt.2019, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I TO SE DEŠAVA Tadić i drugovi idu vozom na meč Lige šampiona

Ko kaže da vrhunski klubovi moraju avionom da idu na važne utakmice? Ajaks je šampion Holandije, prošle sezone je igrao polufinale Lige šampiona, a uprava “kopljanika” odlučila je da na meč evro elite u Lil ide vozom. Razdaljina do ovog francuskog grada je oko 700 kilometara.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Španije u gostima protiv Švedske je 1.85. Utakmica se igra u utorak od 20.45.
Sportski direktor tima iz Amsterama Edvin van der Sar obrazložio je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ovu odluku.
Živimo u vremenu globalnih klimatskih promena, na ovaj način želimo kao klub da pokažemo da smo svesni svih opasnosti i ideja je da damo primer drugima. Lil je sjajna destinacija za putovanje vozom, u smislu lokacije, zbog čega smo i odabrali da putujemo ovim prevoznim sredstvom. Za našeg trenera Erika ten Haga i članove njegovog stručnog štaba ovo je bitan podatak, jer će imati više komfora i efektinije će stići na cilj – rekao je nekadašnji golman Ajaksa i Mančester junajteda.
Podsetimo, najbolji igrač Ajaksa je srpski reprezentativac Dušan Tadić.


The post I TO SE DEŠAVA Tadić i drugovi idu vozom na meč Lige šampiona appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

MitroGOL ne staje: Na koti je 31, uskoro pada Bobekov rekord

Izvor: 011vodič.com, 14.Okt.2019

Napadač Srbije Aleksandar Mitrović ima tek 25 godina, a uskoro bi mogao da bude najbolji strelac u istoriji našeg fudbala. On je na 54 utakmica u dresu Srbije postigao 31 gol.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Španije u gostima protiv Švedske je 1.85. Utakmica se igra u utorak od 20.45.. Prošle...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.