I TO PRED KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Kapiten NAPUSTIO TSC!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 16:33

I TO PRED KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Kapiten NAPUSTIO TSC!

Objavio i emotivnu poruku...

Ekipa TSC-a i iskusni golman Nenad Filipović su se rastali posle pet godina, i to pred kvalifikacije za Ligu šampiona.

Filipović je to objavio na društvenim mrežama uz posebnu zahvalnost za Zoltana Saba, koji ga je doveo u klub.

- Svaki početak ima svoj kraj i svaki kraj novi početak. Došao je kraj posle pet godina i preko 140 odigranih utakmica za TSC i vreme za neki novi početak. Ne živim u prošlosti, ali sigurno da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ću se uvek sa osmehom sećati prelepog perioda provedenog u klubu koji mi je doneo toliko radosti i sreće. Čast i privilegija je bila braniti za TSC, a da ne pričam o ponosu da kao kapiten vodim ekipu na terenu i van njega. Veliku zahvalnost dugujem svima u klubu, kako ljudima koji vode klub, tako i trenerima, igračima i svom pomoćnom osoblju koji su zamene bili tu u svako doba dana i noći. U mom srcu zauvek ostaje jedan čovek koji me je doveo u TSC i na čijim temeljima je danas klub tu gde jeste – pokojni Zoltan Sabo. Voli vas vaša Mašina i znajte da sam uvek tu negde uz vas sa zvučnikom i pesmom - napisao je Filipović.

Veliki broj klubova se interesuje za njega, najverovatnije karijeru nastavlja u Super ligi Srbije.

Ovaj 36-godišnji golman je do sada branio za Rad, Bečej, Banat iz Zrenjanina, Videoton, MTK, Teleoptik, Etar, Radnički Niš i Mačvu iz Šapca.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.