Izvor: MozzartSport.com, 27.Apr.2021, 09:06

Humanitarni tiket u podne: Miloš Šaranović tipuje za lečenje Gavrila Đurđevića

Žurnalista van priče o udarnim parovima dana izvlači sebi interesantne sigurice

Da li ste odmah uočili nešto neobično? Ako jeste, onda je sigurno reč o nekonvencionalnom tiketu Miloša Šaravovića… Realno, tipovanje je mimoišlo Ligu šampiona, sve one udarne parove dana, pa nam ostaje da na startu zaključimo kako je žurnalista prve klase, MOZZART plemenitom izazovu pristupio iz pozadine >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << velikih terena, baratajući siguricama za lečenje malog Gavrila Đurđevića.

Ali, da ne idemo u filozofiju, da ne tumačimo beting afinitete našeg današnjeg gosta. Umesto toga, latimo se odmah analize pet parova kojima očekujemo skoro pa izvesan prolazak kvote 5,20.

Krećemo iz daleke Australije, počev od meča SIDNEJ – MELBURN VIKTORI. Ako ćemo pravo, kec u Sidneju je očekivan nakon tri posna X ishoda domaćina. To je tako u taboru trenutno četvrtog tima A lige, što unosi nemir u redove Melburn Viktorija koji trenutno drži tek 11. mesto. Uostalo, i da ništa nismo napisali, bilo bi dovoljno da kažemo kako je Sidnej večito bolji tim koji protiv današnjeg rivala retko kad slavi bez dolaska 3+ igre. Možda to znači da će mnogima od nas kobinacije prve pasti na pamet?

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Biram 3+”, lagano će Miloš Šaranović koji je na B92 stigao pre 20 godina. Smatramo ga ekstremno kompetentnim, a pečat na tvrdnju ne stavljamo subjektivno, već dokumentovano, budući da je naš današnji gost ispekao zanat radeći televizijske i radio forme programa, ali i pisajući za sajt imenovane medijske kuće na temu Lige šampiona, Lige Evrope, španskog, nemačkog i italijanskog fudbala, uz nezaobilazne NBA pikanterije.

Elem, vratimo se današnjem humanitarnom poslu, bacajući sa Šaranovićem na tapet par LIFERING – AUSTRIJA BEČ II. Domaćin je druga sila među austrijskim drugoligaškim timovima. Austrija Beč II visi na ivici fenjera, pa je iluzorno razmišljanje o fudbalskoj opravdanosti njihove eventualne nade da bi u 23. kolu mogli do dvojke. Lifering ih je u oktobru prošle godine kao gost savladao sa 0:2, što je dodatna potvda da su sve oči uprte u domaćina kao favorita nastupajućeg meča.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Još jednom biram 3+ tip”, kaže nam žurnalista koji je izveštavao sa Olimpijskih igara u Atini 2004. godine, Pekinga 2008. godine, te sa Svetskog prvenstva u fudbalu 2006. godine i Evropskog prvenstva za mlade 2007. godine…

Ponovo podvlačimo veru u Šaranovićeve kompetencije, pa putujemo na kladilačku destinaciju koja je obično na marginama tipovanja svih svih igrača kojima su velika takmičenja glavna preokupacija. Idemo na meč DAMBARTON – FORFAR. To vam je meč za goli život iz ponude Škotske 3… Ako vam kažemo da je reč o najgorim timovima ove lige, nećemo pogrešiti, mada ne bi bilo fer da propustimo da prenesemo kako je Forfar ubedljivo najlošiji. Kako bilo, on je kao takav u martu dobio Dambarton s minimalcem, pa treba videti da li će se sada nešto promeniti kao što bi realno i moglo da se desi.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Dupla šansa, 1X”, oprezan je kao da hoda po ledu naš današnji lovac na plemeniti dobitak.

Krenimo dalje, jer već treba raspakovati bet analizu meča KAUDENBRIT – BRIHIN. Škoti, odnosno timovi iz drugoligaških voda već su u plej-aut sesiji prežalili Brihin. Dakle, domaćin će igrati na keca, a gost kako hoće… Koga zanima, prošli meč para doneo je X, pa se može svašta očekivati, jer ni Kaudenbrit ne blista. Tačnije, on je tek za poziciju, odnosno za 11 bodova jači od rivala koji je kao što se da primetiti potonuo.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Još jenda dupla šansa, po principu 1X”, iznova je oprezan Šaranović, koga znamo i kao komentatora na TV B92, TV Arenasport i Eurosportu. Prenosio je fudbalske, košarkaške, hokejaške utakmice i plivanje, a na MOZZART Sportu je da prenese njegovu slobodnu igračku volju na koju kompanijski širokog srca ulažemo 10.000 dinara.

Za kraj, idemo na meč SUTON JUN. – BARNET. Ako ne partite, onda znajte da je reč o meču Engleske 5. Gostujući Barnet je tek 22. na tabeli, dakle igra sa začelja, mada u poslednje vreme pokazuje izvesne znake oporavka. Teško će protiv trećeplasiranog Sutona koji se bori za promociju u viši rang. Inače, na poslednja dva meča para dolazio je X, ali to je datirano u 2019. godinu, pa ne bi trebalo da ima značajniji uticaj na ishod meča 23. kola.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Zatvorimo priču sa još jednom 3+ igrom”, reče sklapajući korice MOZZART Sport liste naš današnji gost, kolega od novinarskog zanata koji se nada da će upravo ovim tipovanjem podići lestvicu MOZZART donacija u “Humanitarnom tiketu u podne” koja je u ovom momentu zakucana na iznos od 19.328.137 dinara.

Zahvaljujemo se Milošu Šaranoviću na učešću u igri, a o njemu još kažemo da se školovao na Medicinskom fakultetu u Beogradu, pa ipak odlučio da se, umesto lekarskom pozivu, posveti novinarstvu. Pisao je u časopisima “Daj gol”, “Kop” i “Grobari”, kasnije ih je uređivao. Pisao u nedeljniku “Vreme”, u dečjim listovima “Školarka” i “Školarac”. Televizijskim novinarstvom počeo da se bavi u produkcijskoj grupi “Mreža”, od 1999. do 2002. godine. Radio je priloge za “Dane u nedelji”, “Mrežu” i “Eurolink”…

Šaranović za sebe kaže da je Partizanovac, a upitan za idola u tinejdžerskim danima odgovara:“Nisam imao pravog uzora, gledao sam brojne utakmice košarkaša Partizana, mnoge mečeve tadašnje moćne jugoslovenske lige, sve ono što bi bilo prenošeno na televizijama od evropskih kupova ili reprezentativnih takmičenja. Bio sam oduševljen Draganom Kićanovićem, Draženom Dalipagićem, kasnije Bobanom Petrovićem...ali nisam imao pravog uzora”.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Miloš Šaranović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarne organizacije “Poenta” iz Banja Luke. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 5,20, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.