Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2020, 12:34

Humanitarni tiket u podne: Miloš Kuljanin tipuje za lečenje Anike Manić

Gde god pošao, fudbaler čačanske Slobode bez Lige šampiona nije mogao

Stopama Danila Nikolića, košarkaša podgoričke Budućnosti, koji je sinoć proleteo kroz cilj “Humanitarnog tiketa u podne”, pa osvojio 139.800 dinara, danas gazi Miloš Kuljanin. Ko je on, šta je i kako igra znaju dobro svi koji prate domaći fudbal, a mi ćemo reći da ga dobro pamte tribine Gradskog stadiona kraj Morave, Metalca iz Gornjeg Milanovca, a sada i teren Slobode iz Čačka. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << On je kao jedna od granata koje proizvodi namenska industrija po kojoj njegov klub nosi ime detonirao kvotu 9,79! Nadamo se da će i pogoditi cilj, da bi zajedno s MOZZART ekipom prosledio donaciju za pomoć pri lečenju male Anike Manić.

Krećemo u krstarenje Ligom šampiona uz LOKOMOTIVA MOSKVA – BAJERN.  Lokomotiva se iz Salcburga vratila sa remijem u džepu (2:2) i pored toga što je smatrana autsajderom. Ipak, razočarala je svoje navijače za vikend pošto je izgubila od nižeplasiranog Rotora. Bajern je pregazio Atletiko na Alijanc Areni (4:0) i upisao 12 uzastopnu pobedu u Ligi šampiona. Njihov jedini pređašnji duel odigrao se u okviru Lige Evrope 1995. Lokomotiva je tada uspela da dobije meč u Minhenu sa 1:0, da bi Bavarci u uzvratnom bili ubedljivi u Moskvi (5:0).

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Kombinujem 2&2-4“...

Sledi meč ŠAHTJOR – INTER. Ukrajinci su ostvarili istorijsku pobedu u Madridu (2:3) i pored činjenice da su protiv Reala igrali bez većeg dela startne postave. Romel Lukaku jesa dva postignuta golaspasao Inter od poraza kod kuće sa M’gladbahom (2:2). Naravno, i ovog puta Šahtjor će biti u ulozi autsajdera, ali Konte verovatno neće sebi dozvoliti taktičku grešku koju je napravio Zidan sa izmenjenom postavom Reala. Dve ekipe srele su se u polufinalu Lige Evrope prošle sezone kada je Inter slavio sa ubedljivih 5:0.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Igram na golove, u rasponu 2-4“, kaže fudbaler koji navija za Lacio, a ugleda se na Eernana Krespa, bivšeg argentinskog fudbalera, koji trenutno fudbalskim vodama pliva kao trener.

Pređimo na utakmicu ATL. MADRID – SALCBURG. Atletiko će pokušati da se iskupi za ubedljiv poraz od Bajerna, s druge strane i Salcburg će pokušati isto posle razočaravajućeg remija sa Lokomotivom. Međutim, biće ovo teško gostovanje za Austrijance ako uzmemo u obzir činjenicu da Madriđani od 2017. nisu poraženi u ovom takmičenju kod kuće.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Jedinica na Atletiko Madrid“.

Red je na opaki okršaj na „Borusija Areni“, gde se sastaju M`GLADBAH – REAL MADRID. I pored odlične igre protiv Intera nemački tim ipak nije uspeo da sakupi sva tri boda (2:2). Na ovo gostovanje dolazi posle šest mečeva bez poraza u svim takmičenjima. Madriđani su uspeli donekle da se iskupe za poraz od Šahtjora pošto su odmah potom savladali Barselonu u El Klasiku. Real je i prošlu sezonu u Ligi šampiona započeo loše, da bi zaigrao kada je to bilo najvažnije i stigao do nokaut faze. Biće ovo još jedan test za Zidana, ali i za domaćina koji se poslednji put sa ovim rivalom sreo davne 1985.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Na raspon golova, prcizno 1-3“, rekao je fudbaler čiji tim je trenutno deli prvo mesto sa Sevojnom u Zapadno – moravskoj zoni. S tim u vezi njegove namere su jasne:” Jurimo Srpsku ligu da vratimo Čačku srpskoligaški klub, i pomognemo deci da se fudbalski razvijaju”…

Za kraj, s njim smo na meču LIVERPUL – MIDTJILAND. Liverpul mora da dobije ovaj meč s obzirom da je u grupi sa Ajaksom i Atalantom, istovremeno ne bi smeo da potceni protivnika kako mu se ne bi ponovo „dogodila Aston Vila“. Ipak, Midtjiland teško da može nečemu da se nada na Enfildu gde je Klopova ekipa neporažena na 16 od prethodnih 18 utakmica.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Pojačavam prelaz, pa igram 1-1&3+“, zaključak je našeg današnjeg gosta, voljnog da pobedi i poveća ukupan skor naših donacija koji trenutno iznosi 16.853.694 dinara.

U nastavku razgovora, a pre nego što krenemo preko Drine, nekadašnji fudnaler Metalca , Modriča Maksime, Poleta iz Ljubića, te čačanskog Borca kaže:” Nakon boravka u SAD - u vratio sam se u Čačak, pa sada igram za Slobodu! Prvi smo… Želimo da deci koja dolaze obezbedimo jači rang, da bi nekako napredovala. Drago mi je zbog poziva MOZZART kladionice da se prdružim akciji kroz koju su prolazila tolika velika imena sporta”.

Hvala Milošu Kuljaninu koji sada kreće na nezaobilaznu destinaciju akcije “Humanitarni tiket u podne”.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Miloš Kuljanin će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu  Udruženja porodica sa problemom steriliteta „Bebe 1“, Zvornik. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 9,79, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.