Hulk: Rešio sam probleme sa Spaletijem

Izvor: Mondo, 08.Dec.2012, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hulk: Rešio sam probleme sa Spaletijem

Napadač Zenita istakao da je posle "varnica" na meču sa Milanom razgovarao sa trenerom i da su izgladili odnose. Sada ciljaju titulu u Rusiji.

Brazilac Hulk oštro je protestovao posle izmene na meču sa Milanom u Ligi šampiona, a zatim i gestikulacijom rukama pokazao da zamera treneru Lučanu Spaletiju zbog takve odluke.

Mnogi su tu "komunikaciju" protumačili kao mogućnost prekida saradnje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jer navodno trener Zenita nije zadovoljan prikazanim partijama Brazilca koji je "debelo" plaćen.

Na drugoj strani, Hulk je objasnio da je nezadovoljan zbog toga što mu trener ne dozvoljava da odigra ceo meč, ali je demantovao priče da odlazi iz ruskog kluba.

"Rešili smo sve probleme. Otvoreno sam razgovarao sa trenerom i čelnicima kluba i izgladili smo odnose. Bio sam nezadoljan zbog tri izmene u nizu, što ranije nije bio slučaj, ali posle sastnka sve je jasno. Sada se okrećemo ruskom prvenstvu i odbrani trofeja", saopštio je Hulk.

Ekipa Zenita iz Sankt Peterburga u Premijer ligi Rusije trenutno zauzima treću poziciju, iza Anžija i CSKA.

(MONDO; foto: AP)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Hulk: Problem sa Spaletijem je rešen

Izvor: Mondo, 08.Dec.2012

Napadač Zenita istakao da je posle "varnica" na meču sa Milanom razgovarao sa trenerom i da su izgladili odnose. Sada ciljaju titulu u Rusiji...Brazilac Hulk oštro je protestovao posle izmene na meču sa Milanom u Ligi šampiona, a zatim i gestikulacijom rukama pokazao da zamera treneru Lučanu Spaletiju...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.