Hoće li Ronaldo imati milosti prema klubu gde je stasao?

Izvor: Press, 14.Sep.2016, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li Ronaldo imati milosti prema klubu gde je stasao?

Najbolji fudbaler Evrope i najbolji strelac Lige šampiona u istoriji Kristijano Ronaldo će večeras, na startu sezone u kojoj Real brani trofej, odigrati poseban meč protiv lisabonskog Sportinga, kluba u kojem je stasao.
foto: tanjug.rs
Najbolji fudbaler Evrope i najbolji strelac Lige šampiona u istoriji Kristijano Ronaldo će večeras, na startu sezone u kojoj Real brani trofej, odigrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << poseban meč protiv lisabonskog Sportinga, kluba u kojem je stasao.
Ronaldo je 2003. godine kao talentovani 18-godišnjak napustio Lisabon i preselio se u Mancester Junajted, a potom u Madrid.
"To je poseban meč za mene, protiv posebnog kluba. Sporting ima sjajan tim, sjajnog trenera Žorža Žezusa. Biće to još jedan poseban trenutak u mom životu", izjavio je Ronaldo, koji je sa 12 godina iz rodne Madeire stigao u Lisabon.
Prošao je Sportingovu omladinsku akademiju, a za prvi tim odigrao je "samo" 30 utakmica i postigao pet golova.
Kasnije je sa Mančester Junajtedom jednom i dva puta sa Realom podizao "ušati" trofej i postigao rekordna 94 gola.
U sezoni koja startuje Ronaldo želi da postane prvi igrac sa 100 golova u elitnom takmičenju i da Real bude prvi tim koji je odbranio trofej.
"To je veliki izazov za nas, ali mislim da Real to može", poručio je Ronaldo.
Kada su u pitanju ostali mečevi, biće zanimljivo u duelu Juventusa i Sevilje, a sa posebnom pažnoj pratiće se i debi Lestera u Ligi šampiona, na gostovanju Brižu.
Raspored današnjih mečeva Lige šampiona:
E grupa: Bajer Leverkuzen - CSKA Moskva, Totenhem - Monako
F grupa: Legija - Borusija Dortmund, Real Madrid - Sporting.
G grupa: Briž - Lester, Porto - Kopenhagen.
H grupa: Juventus - Sevilja, LIon - Dinamo Zagreb.
Sve utakmice igraju se u standardnom terminu od 20.45 sati.
 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Dali sedam komada, ali odmora nema

Izvor: Mondo, 14.Sep.2016

Fudbaleri Barselone posle manje od 12 sati nakon što su zgromili Seltik u prvom kolu Lige šampiona, na treningu...Foto: AP Photo/Manu Fernandez..Barselona je u utorak uveče odsvirala fudbalsku simfoniju, na otvaranju nove sezone Lige šampiona...Barsini momci su deklasirali, zgazili Seltik - 7:0,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.