Izvor: Piplmetar.rs, 17.Feb.2024, 16:30

„Here we go“

Dileme nije ni bilo, ali sada je stigla potvrda – Pjotr Zjelinski je novi član Intera.
Vezista Napolija je već neko vreme viđen kao novi član Intera, a sada je to potvrdio i Fabricio Romano.
Poljak je izostavljen sa spiska igrača za Ligu šampiona, jer Napoli nije želeo da ga uvrsti u tim znajući da napušta klub na kraju sezone.
Zjelinski je potpisao ugovor do 2028. godine, a imaće platu od 4,5 miliona evra. 
Poljak ima ogromno iskustvo u Seriji A, odigrao je preko >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << 400 utakmica za Napoli, Empoli, Udineze, a uz to ima 29 godina i još nekoliko u svojim nogama. 
Romano je takođe dodao da će uskoro i Mehdi Taremi odraditi lekarski pregled i da će takođe potpisati za Inter kao slobodan agent. 
🚨⚫️🔵 Piotr Zielinski to Inter, here we go! Long term contract set to be signed in the next days after verbal agreement completed weeks ago.
Medical tests already done.
Zielinski will join in July as well as Mehdi Taremi — who’s expected to undergo medical as revealed today. pic.twitter.com/VIoQmnltCO

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 12, 2024



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.