Helsinki nije pobedio, ali Zvezdaši dobro se pazite, napadač im se RASPUCAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2019, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Helsinki nije pobedio, ali Zvezdaši dobro se pazite, napadač im se RASPUCAO

Očekuje nas nastavak kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbaleri Helsinkija gostovaće u sredu Crvenoj zvezdi u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a ekipa iz glavnog grada Finske odigrala je danas i duel nacionalnog prvenstva. Gostovala je Ilves Tampereu i odigrala nerešeno - 1:1 (0:0).

U prvom poluvremenu nije bilo golova, ali je u 55. minutu 29-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napadač Riku Riski postigao vodeći gol. Riski je tako samo potvrdio golgetersku formu, pošto je bio dvostruki strelac u remiju sa Toršavnom u prethodnom kolu kvalifikacija za elitno UEFA takmičenje. I kada se činilo da će biti pobeda gostiju, usledilo je izjednačenje. Sa bele tačke precizan je bio Lauri Ala-Milimaki.

55' MAAAAAAAAAALIIIIII!!!! Akseli Pelvas pelaa Riku Riskin laidasta läpi ja Riski iskee pallon varmasti alakulmaan (0-1) #HJK #ILVHJK #Veikkausliiga

— HJK Helsinki (@hjkhelsinki) July 20, 2019

Helsinki je počeo u sastavu: Rudakov, Alho, Rafinja, Obilor, O Šonesi, Dalstrom, Para Sinistera (od 52. Vananen), Kairinen, Riski, Pelvas (od 75. Vajrinen) i Mensah (od 83. Peiponen).

🔵⚪️ Ilves vs HJK klo 17:00

HJK XI:

88 Rudakov

5 O’Shaughnessy

8 Rafinha

9 Riski

11 Pelvas

14 Dahlström

15 Parra

17 Alho

22 Kairinen

32 Obilor

77 Mensah#HJK #Helsinki #Veikkausliiga #SeuraavaTähti #OnVainYksiKlubi #hjkhelsinki pic.twitter.com/EwDPcFkGdX

— HJK Helsinki (@hjkhelsinki) July 20, 2019

Posle ovog meča Helsinki ima 26 bodova iz 17 utakmica. Ilves je prvi sa 29 iz 15 mečeva.

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" će biti odigrana u sredu, od 20.45. Revanš u Finskoj je zakazan za sedam dana kasnije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte slike Andree Sasu, devojke Andree Janonea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.