Haos u Portugalu - predsednik huškao huligane na svoje igrače?!

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2019, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Portugalu - predsednik huškao huligane na svoje igrače?!

"Lavovi" su nekoliko dana posle nemilog događaja doživeli pravi egzodus fudbalera.

Prošle sezone u maju mesecu se desio nemili napada raočaranih "simpatizera" na igrače Sporting Lisabona, po mnogim izvorima najgore su prošli Argentinci Markos Akunka i Rodrigo Batalja.

Čak devet igrača "Lavova" ubrzo oprostili od svog kluba, među njima je bio i sada najtraženiji Portugalac, Bruno Fernandeš. Ipak malo kasnije, bivši igrač Sampdorije se vratio u klub.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Napad je navodno bio motivisan razočaravajućom sezonom i u prvenstvu i u Ligi šampiona.

Tadašnji vlasnik kluba, Bruno De Karvaljo, je optužen da je naredio napad na svoje igrače! Bruno je kasnije uhapšen i pušten posle samo četiri dana pušten na slobodu uz plaćanje kaucije.

Ipak istraga se nastavlja, bivši vlasnik kluba iz Lisabona je optužen po 56 tačaka, između ostalog za kidnapovanje i terorizam. Pored De Karvalja saslušaće se još 43 ljudi, među njima je i Nuno Mendeš, koji je prema tvrdnjama portugalskih novina vođa jedne huliganske grupe. De Karvaljo je navodno u bliskim odnosima sa Mendešom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.