Gvardiolina prva meta košta preko 80 miliona!

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2018, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiolina prva meta košta preko 80 miliona!

Gvardiola traga za pojačanjima za narednu sezonu, treba izdržati pritisak na nekoliko frontova.

Naredna sezona bi mogla da bude još bolja za Mančester siti, svestan je toga i Pep Gvardiola koji traga za novim pojačanjima kako bi se što više doguralo u okviru Lige šampiona što nestrpljivo čekaju navijači ovog kluba.

Ko bi mogao da dođe?

Pominje se sve češće Rijad Marez, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali nije on prva želja Pepa Gvardiole, već je to Isko, javlja "Mundo Deportivo".

Žoržinjo je takođe meta, on će koštati klub najverovatnije oko 50 miliona evra, Marezova cena je preko 60 miliona, dok Isko ne košta ispod 80 miliona evra.

Pomenuti list piše da je Pep slab na Iska i da ga smatra idealnim za svoj tim, da mu sprema skoro duplo veću platu koja bi mogla da iznosi 11,5 miliona evra godišnje.

Isko bi mogao da pritisne upravu što se tiče prodaje jer često nije u prvoj postavi kod Zinedina Zidana.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pep ispunio obećanje, dvojica za 120 miliona, ovo je razlog zbog kog dolaze!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2018, 18:03

Katalonca osim ove dvojice igrača ne zanima više niko, a jasno je kakve su mu namere....Pep Gvardiola nema nikakvu dilemu, samo dvojica igrača ga zanimaju, kako je rekao i pre desetak dana posle proslave titule prvaka, neće kupovati veliki broj igrača...Zna se i koja su imena u pitanju Žorginjo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.