Gvardioli važnija Premijer liga od Lige šampiona

Izvor: B92, 27.Apr.2021, 23:07

Gvardioli važnija Premijer liga od Lige šampiona

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da očekuje teške duele sa Pari Sen Žermenom i istakao da njegovi fudbaleri treba da uživaju.

Mančester siti će u sredu 28. aprila od 21.00 gostovati PSŽ-u u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona.

"Znamo da će nam biti teško u obe utakmice. Oni će imati šanse. Svi znaju kakav PSŽ ima kvalitet. Ali, ovo je polufinale Lige šampiona, šta drugo da očekujete? Moramo da uživamo u pritisku i situaciji u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo. Želimo da imamo loptu u nogama. Ako tako bude, imaćemo stabilnost", rekao je Gvardiola na konferenciji za medije.

Po njegovim rečima, Mančester siti je zahvalan na prilici da se bori za plasman u finale.

"Mnogima je ovo prvi put da igraju ovu fazu takmičenja i zbog toga moramo da budemo dodatno fokusirani. Svi su spremni i srećni. Zahvalni smo na ovoj prilici. Nekim klubovima je normalno, ali je za nas ovo retkost. Mi nismo elita ovog takmičenja, ali želimo to da postanemo", rekao je Gvardiola.

On je naveo da je Premijer liga važnije takmičenje za Mančester siti, ali da je Liga šampiona po njegovom mišljenju "slađe".

"Srećni smo što smo u ovoj poziciji, srećan sam što sa ovim klubom putujem u Pariz sa taktikom koja je da budemo ono što jesmo i da pobeđujemo. I onda ide meč sa Kristal palasom, potrebno je da osvojimo Premijer ligu, najvažnije takmičenje. Uvel kažem, Liga šampiona je lepa, ali je Premijer liga važnija", poručio je strateg "građana".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.