Gvardiola zaledio navijače Sitija!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola "zaledio" navijače Sitija!

Katalonac nije bio najzadovoljniji posle pobede u Londonu.

"Građani" su dobili Kristal Palas sa 2:0 na "Selhurst parku" ovog vikenda, te su se zbog jučerašnje podele bodova na "Old Trafordu" približili Liverpulu na šest bodova razlike. Golove za šampiona Premijer lige su postigli Gabrijel Žezus i David Silva, ali Gvardiola nije skroz zadovoljan učinkom ekipe, posebno Brazilca.

"Ta zadnja akcija  .. morao je da doda De Brujneu, mora to da uradi. Ali i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je tako mlad. Propustili smo dosta šansi, posebno u šesnaestercu. Moramo biti efikasniji. Ljudi pričaju da je Liga šampiona meta, i dalje nismo spremni da je osvojimo. Kreativni smo, ne primamo mnogo golova, ali moramo biti bolji. Davali smo mnoštvo golova tokom prethodne dve sezone, ali rad se mora nastaviti", izjavio je Gvardiola za engleske medije.

Posle zauzetog vikenda Siti dočekuje Atalantu na "Etihadu" u okviru trećeg kola Lige šampiona. "Građani" ima dve pobede za sada, videćemo da li Gasperinijevi momci makar mogu do gola koji "građani" još uvek nisu primili u elitnom takmičenju ove sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.