Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2015, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola prezadovoljan izdanjem tima

Trener fudbalera Bajern Minhena Pep Gvardiola zadovoljan je izdanjem svoje ekipe u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona protiv Porta i plasmanom Bavaraca u polufinale, preneli su danas britanski mediji.

"Bila je sinoć veoma dobra utakmica za nas. Igrali smo sjajno u prvom poluvremenu, ne tako dobro u drugom, ali svejedno moji igrači zaslužuju čestitke", rekao je Gvardiola, a prenosi Skajsport. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Bajern je sinoć na svom terenu sa 6:1 pobedio Porto u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona. Bavarci su već posle prvog poluvremena imali ubedljivu prednost, pošto su vodili sa 5:0.

"Prvih 45 minuta bila je reakcija na rezultat iz Porta. Srećan sam što treniram ove sjajne igrače. I posle utakmice u Portugalu kada smo izgubili s 1:3, znao sam da možemo da prođemo... Navijači moraju da znaju da se ne može stalno pobeđivati i s jedne strane je normalno što smo izgubili u Portugalu", rekao je Gvardiola.

U petak će se u podne u Nionu održati žreb za polufinale Lige šampiona, a Gvardiola je rekao da ga ne zanima ko će biti sledeći protivnik.

"Nije me briga ko će biti pobednik. Ukoliko želiš da budeš šampion, moraš svakoga da pobediš", kazao je trener Bajerna.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Gvardiola: Znao sam da ćemo proći

Izvor: B92, 22.Apr.2015

Trener Bajerna Pep Gvardiola prezadovoljan je izdanjem svoje ekipe u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona protiv Porta i plasmanom Bavaraca u polufinale...Minhenski klub je poražen sa 3:1 u prvom duelu, ali je na “Alijanc arena” uzvratio trijumfom sa 6:1 i rutinski prošao dalje...“Bila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.