Gvardiola otkrio kada će vratiti Griliša u tim

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 14:05

Gvardiola otkrio kada će vratiti Griliša u tim

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da će se fudbaler Džek Griliš vratiti u prvi tim kada popravi igru.

Griliš je prošle sezone, u kojoj je Siti osvojio triplu krunu - Premijer ligu, Ligu šampiona i FA kup, počeo 41 utakmicu.

Ove sezone bio je starter u 19 mečeva, od čega sedam u Premijer ligi.

"On je isti fudbaler, ima istog trenera i način kojim igramo se nije promenio. Radi se samo o njegovoj igri. To je drugačije", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Gvardiola, preneo je "BBC".

Griliš je ove sezone bio starter u Komjuniti Šildu, Super kupu Evrope i u dve utakmice na Svetskom klupskom prvenstvu u Saudijskoj Arabiji.

Poslednju utakmicu u Premijer ligi počeo je 30. decembra protiv Šefild junajteda, kada ga je zamenio mladi Oskar Bob posle 52 minuta.

Griliš je 2021. godine iz Aston Vile za 100 miliona funti prešao u Siti.

"Od prvog dana sam govorio da nam je potreban. On ima poseban kvalitet za naš tim, ali od njega zavisi. Nadam se da će moći da igra dobro u poslednja tri meseca", naveo je Gvardiola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.