Gvardiola: Ovo nisam očekivao

Izvor: B92, 20.Maj.2023, 11:10

Gvardiola: Ovo nisam očekivao

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola, rekao je da nije očekivao ovakve rezultate sa engleskim klubom.

Od kada je stigao u ekipu iz Mančestera, Gvardiola je osvojio četiri titule u Premijer ligi, a ove sezone ima priliku da osvoji pehare u FA kupu, kao i u Ligi šampiona.

Siti u nedelju igra protiv Čelsija i ukoliko slavi na toj utakmici osvojiće petu titulu šampiona engleske

"Volim sebe puno, i mislio sam da ćemo da napravimo dobar posao. Došao sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bez ikakvih očekivanja i da radim ono što volim. Ali nisam mogao da zamislim da ćemo napraviti, ovo što smo uradili u Premijer ligi. Nema šanse. To sam shvatio odmah posle pet, šest, sedam utakmica u Premijer ligi u prvoj sezoni, kako je teško ovde. Moraš brzo da učiš. Bilo je važno da svaki dan budem malo bolji. Doći i mentalno biti spreman i biti bolji nego juče. To je jedino pravilo“, rekao je Gvardiola.

Mančester siti će u finalu FA Kupa igrati protiv Mančester junajteda, dok je finiš sezone u Istanbulu gd će se u finalu Lige šampiona sastati sa Interom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

GVARDIOLA OTKRIVA: ’Nisam mogao da zamislim da ćemo ovo napraviti!’

Izvor: HotSport.rs, 20.Maj.2023

Španac iznenađen. Pep Gvardiola je u plavi deo Mančestera sitgao 2016. godina iz minhenskog Bajerna. U prvoj sezoni nije baš islo sve kako treba, jer je očigledno i mađioničaru poput njega bilo potrebno na period privikavanja na Premijer ligu. Tada je završio na trećoj poziciji u šampionatu,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.