Gvardiola: Na Enfildu uvek teško, verujem u prolaz dalje

Izvor: OkRadio.rs, 05.Apr.2018, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Na Enfildu uvek teško, verujem u prolaz dalje

Pep Gvardiola, menadžer Mančester sitija, rekao je da veruje u njegov tim i u prolazu polufinale Lige šampiona, uprkos porazu od Liverpula 3:0. "U ovoj sobi verovatno niko osim mene ne veruje u prolaz Sitija u polufinale", rekao je Španac obraćajući se novinarima posle meča.   Fudbaler Mančester sitija poraženi su na gostovanju od Liverpula (3:0) u prvom meču četvrtine finala elitnog fudbalskog takmičenja.   "Imamo još 90 minuta i pokušaćemo. Verujem mnogo u ovaj tim, pokazali su mi mnogo toga dobrog ove takmičarske sezone", kazao je Gvardiola.    Redsi su apsolutno nadigrali "Građane" i zasluženo se nalaze na korak do polufinala.    "Ovde na Enfildu je uvek teško...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

ČUDO JE MOGUĆE! Gvardiola: Znam da svi misle da je gotovo, ali...

Izvor: Kurir, 05.Apr.2018

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola izjavio je da je svestan kako posle poraza od 3:0 u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Liverpula niko ne veruje u prolaz, ali da on smatra kako je čudo moguće.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.