Izvor: Danas, 05.Maj.2022, 11:37

Gvardiola: Izgubili smo kontrolu u finišu meča

Real je u revanšu polufinala Lige šampiona napravio jedan od većih preokreta u istoriji takmičenja golovima Rodriga u 90. i 91. minutu. Karim Benzema je u produžecima dokusurio Mančester siti, naročito Pepa Gvardiolu, koji ni posle 11 godina upornih pokušaja nije uspeo da se domogne finala najelitnijeg klupskog takmičenja na svetu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Đoković gledao Real: Modrić je moj prijatelj

Izvor: Danas, 05.Maj.2022

Činjenicu da se revanš polufinala Lige šampiona igrao u isto vreme kada je i teniski masters turnir u Madridu, Novak Đoković je iskoristio da uživo pogleda duel između Reala i Mančester sitija. Uživao je sprski as sigurno, posebno zbog načina na koji je Real preokrenuo golovima u 90. i 91....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.