Gruja u Seriji A,  mogući saigrači reprezentativci Srbije, možda se i njega sete...

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2019, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gruja u Seriji A, mogući saigrači reprezentativci Srbije, možda se i njega sete...

Marko Grujić bi mogao da stigne u jaču ligu, ko zna možda će uspeti da se probije do reprezentacije...

Liverpul se trenutno bavi jedino Ligom šampiona, odnosno sutrašnjom utakmicom protiv Totenhema, pa iako je jedan od čelnika kluba Tom Verner rekao da će uložiti novac, ako Klop nađe prava pojačanja, nije jasno šta će biti sa igračima sa pozajmice, poput našeg Grujića.

Herta bi da Srbin ostane, on nema ništa protiv, problem je što bi Liverpul da ga proda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a priča se da su Sevilji tražili 40 miliona evra.

Sada su u igri dva tima Serije A, međutim i za njih, ova cena je neprihvatljiva. Rešenje bi moglo da se nađe u novoj pozajmici, sa pravom otkupa, to bi ipak bio manji novac, mada, ako Klop ne računa na Grujića, sigurno će Redse želeti da zarade na nekadašnjem fudbaleru Zvezde.

Dva kluba su veoma zainteresovana, prvi je Lacio, Igli Tare vidi našeg vezistu kao glavnu metu, bez obzira hoće li prodavati Milinković-Savića. Lacio čeka odluku Inzagija oko dalje saradnje, ponudili su mu ugovor, ali on čeka Milan.

Torino koji nema tih problema i potvrdio je da Macari ostaje, posle prodaje Ljajića i par igrača, ima novca da uloži u nove fudbalere, ali i da zadrži one najbolje, poput Belotija. I u Laciju i u Torinu, Grujić bi mogao da igra u tandemu sa Srbima, Sergejem, odnosno Sašom Lukić.

Pomenuta dvojica su na spisku Mladena Krstajića dok Grujić, ni posle sjajne sezone u Herti nije dobio poziv za mečeve sa Ukrajinom i Litvanijom.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.