Grobari, Suma ima poruku za vas (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2019, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Grobari'', Suma ima poruku za vas (video)

Učinio je to na zanimljiv način.

Prvenstvena pauza je u toku, sabiraju se utisci posle uzbudljivih evropskih mečeva i iščekuje se početak grupne faze takmičenja u Ligi šampiona, odnosno Ligi Evrope.

U međuvremenu ćemo navijati za reprezentaciju Srbije u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a dok sve to ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << počne, Sejduba Suma se obratio navijačima Partizana, uz poruku da na Partizanovom Instagram nalogu napišu šta očekuju od njega ove sezone i tako dođu u priliku da dobiju sezonsku kartu. Ovoga puta biće dodeljene dve.

Delovao je pomalo strogo, ali mnogima je simpatičan njegov engleski.

Pogledajte u prilogu kako je sve izgledalo. razumećete ga.

-

View this post on Instagram

#repost @sportmts ・・・ Nove dve sezonske karte vam ovog puta deli @seydoubasoumah Napiši u kometaru šta očekuješ od njega u ovoj sezoni ⚫️⚪️👊⚽️ #sportmts #fkpartizan #fkp  Komentare postavljate do ponedeljka, 09.09. Srećno!!

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on Sep 5, 2019 at 3:49am PDT
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.