Građani već imaju prvu metu u januaru?

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2019, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Građani" već imaju prvu metu u januaru?

Engleski tim želi pojačanje u veznom delu terena.

Danas je već pisano, postoji mogućnost da se bliži kraj Gvardiolinog mandata na "Etihadu", sve su veće spekulacije da je Van Bronkhorst čovek koji će naslediti Katalonca u redovima šampiona Engleske. Ipak pre toga, ako uopšte dođe do ovakvog sleda događaja, Siti već kroji planove za naredni prelazni rok.

Prema pisanju engleskih medija, "građani" žele dvadesettrogodišnjeg Ukrajinaca Viktora Kovalenka koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igra za Šahtjor. Vezni igrač nije imao prilike da nastupi protiv Sitija u prošlom kolu Lige šampiona, poraz svog tima je odgledao sa klupe za rezervne igrače.

Mladi Ukrajinac je interesantan velikim klubovima pošto mu ugovor ističe po kraju sezone te bi se već u januaru mogao dogovoriti njegov dolazak. Pored Sitija kao interesenti su pominjani Roma i Juventus, ostaje da se vidi da li će se čekati kraj ugovora ili će neki od klubova uputiti simboličan iznost za usluge Ukrajinca već u januaru.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.