Gol Salaha za pobedu Liverpula protiv Brentforda

Izvor: Beta, 06.Maj.2023, 21:15

Gol Salaha za pobedu Liverpula protiv Brentforda

Fudbaleri Liverpula pobedili su večeras na svom terenu Brentford sa 1:0, u utakmici 35. kola Premijer lige.Jedini gol na Enfildu postigao je Mohamed Salah u 13. minutu na dodavanje Virdžila van Dajka.Liverpul je zadržao šanse za plasman u Ligu šampiona sledeće sezone, posle šeste uzastopne pobede peti je na tabeli sa 62 boda, bodom manje, ali i dve utakmice više od Mančester junajteda na četvrtom mestu, koje vodi u najelitnije evropsko takmičenje.Brentford je posle devetog poraza deveti na tabeli sa 50 bodova.Navijači Liverpula zviždali su himni "Bože čuvaj kralja", koja je intonirana uoči utakmice povodom krunisanja Čarlsa Trećeg u Londonu.Pojedini navijači istakli su uvredljive poruke na račun kraljevske porodice, a neki od njih držali su poruke "Nije moj kralj".Rukovodstvo Premijer lige preporučilo je klubovima da obeleže krunisanje intoniranjem himne uoči utakmica za vikend.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Manchester United

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Salah “omađijao” i Brentford, i dalje postoji minimalna šansa za Ligu šampiona

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Maj.2023, 12:28

Redsi će morati da se nadaju porazima Njukasla ili Mančester junajteda Fudbaleri Liverpula upisali su šestu pobedu u nizu u Premijer ligi, čime su prošli na samo dva boda iza mesta koje vodi u Ligu šampiona naredne sezone. Redsi su danas pred svojim navijačima minimalnim rezultatom savladali...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.