Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Sep.2023, 13:52

Gledamo poslednju Ligu šampiona na koju smo navikli, od sledeće sezone sve se menja

Umesto 32 gledaćemo 36 timova i potpuno drugačiji format pokom će i 24. ekipa moći u plej-of Utakmicama između Milana i Njukasla, odnosno Jang Bojsa i Lajpciga, večeras od 18.45 i zvanično kreće novo izdanje Lige šampiona! Ujedno i poslednje u ovom formatu, jer ćemo već od sezone 2024/25 gledati švajcarski sistem po kom će […]
Vest Gledamo poslednju Ligu šampiona na koju smo navikli, od sledeće sezone sve se menja objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Golman Lacija junak večeri u LŠ - dao gol Atletiku u 95' minutu VIDEO

Izvor: B92, 19.Sep.2023

Fudbaleri Lacija osvojili su bod protiv Atletiko Madrida u meču 1. kola Grupe E Lige šampiona zahvaljujući golu svog čuvara mreže Ivana Provedela u 95. minutu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.