Glazer oborio rekord Lige šampiona

Izvor: B92, 20.Sep.2023, 07:58

Glazer oborio rekord Lige šampiona

Golman Crvene zvezde Omri Glazer postao je sinoć rekorder Lige šampiona.

Izraelac je u porazu od Mančester Sitija (1:3) imao čak 13 odbrana, saoštio je specijalizovani portal za statistiku "Madridzone".

Glazer je fenomenalno branio u većem delu meča na stadionu "Etihad" i bio najzaslužniji što je Zvezda na poluvreme otišla sa prednošću od 1:0, ali je imao nesreću da u 60. minutu kiksne i omogući Hulijanu Alvarezu da postigne gol iz slobodnog udarca, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok je kod preostala dva gola bio bez šansi da odbrani.

"Ne znam koliko sam odbrana imao. Razočaran sam zbog drugog gola, morao sam da reagujem bolje, dok sam sa druge strane srećan zbog velikog broja odbrana", rekao Glazer posle meča.

Izraelac je na listi po broju odbrana prestigao Fernanda Musleru koji je imao 12 odbrana na meču Galatasaraj - Real koji je odigran 22. oktobra 2019. godine.

U grupi golmana sa po 11 odbrana u Ligi šampiona je i doskorašnji kapiten Crvene zvezde Milan Borjan koji je toliko zaustavljenih udaraca imao u porazu 1:6 od Pari Sen Žermena, 3. oktobra 2018. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAMALO PERFEKTNO VEČE: Omri Glazer oborio rekord Lige šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2023

Nestvarna statistika...Golman Crvene zvezde, Omri Glazer (27), ušao je u istoriju Lige šampiona! Izraelac je imao impresivno veče, a da nije bilo velikog kiksa kod drugog gola Mančester sitija, bilo bi i perfektno...Šampion Evrope je u prvom poluvremenu uputio 22 udarca ka golu, a u drugom još...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

EVO KAKO JE ENGLESKA ŠTAMPA PISALA O MEČU ZVEZDE: Nećete verovati šta je njima bilo u centru pažnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2023

Imaju svoje teme...Fudbaleri Mančester sitija pobedili su Crvenu zvezdu u prvom kolu Lige šampiona, a naš prvak ostavio je izuzetno dobar utisak uprkos porazu...Tamošnji mediji su davali opsežne analize, kako ozbiljne, tako i šaljive...Dejli Mejl je u svom izveštaju ističe kiks Zvezdinog golmana,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.