Gereiro iz Dortmunda ide u Bajern

Izvor: B92, 11.Jun.2023, 13:51

Gereiro iz Dortmunda ide u Bajern

Portugalski fudbaler Rafael Gereiro će po isteku ugovora sa Borusijom Dortmund preći u Bajern, rekao je predsednik nemačkog šampiona Herbert Hajner.

."Do sada nismo ništa potrošili, dva transfera koja smo ostvarili ili koja tek treba da zaključimo, nisu nas koštala jer su igrači bili na isteku ugovora", rekao je Hajner za TV Bild.

Uoči finala Lige šampiona, član Nadzornog odbora Bejerna Karl-Hajnc Rumenige je izjavio da je klub "sa (Konradom) Lajmerom i Gereirom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobio dobre igrače".

Bajern je dolazak Konrada Lajmera iz Lajpciga potvrdio u petak, ali još nije zvanično potvrdio transfer Portugalca.

Posle sedam sezona provedenih u Dortmundu, Gereiro će u Minhenu ponovo sarađivati sa trenerom Tomasom Tuhelom koji ga je u leto 2016. godine doveo u Rur iz Lorjana nakon što je sa Portugalom osvojio titulu prvaka Evrope.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.