Gavrančić: Energijom i kvalitetom igre do pobede

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2019, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gavrančić: Energijom i kvalitetom igre do pobede

Na korak do plasmana u grupnu fazu Lige šampiona su odbojkaši Vojvodine koji u trećem kolu kvalifikacija za protivnika imaju beloruski tim Šahtjor Soligorsk. Prva od dve utakmice igra se u Novom Sadu u četvrtak, dok je revanš na programu 27. novembra.

Tim sačinjen od uglavnom beloruskih reprezentativaca pojačan srpskim primačem Pavlovićem i ukrajinskim korektorom Tevkunom, rival je odbojkaša Vojvodine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ekipu Šahjtor Soligork šef stručnog štaba novosadskog tima dobro poznaje. Poneseni odličnom atmosferom iz prethodnog kola u Vojvodini veruju da mogu do ispunjenja cilja.

"Recept znamo. Ako uspemo da ponovimo pristup meča, energiju i kvalitet igre, a ja verujem i znam da naši igrači mogu još bolje da igraju, možemo da se nadamo toj pobedi u prvoj utakmici", poručuje šef stručnog štaba OK Vojvodina Siniša Gavrančić.

"Pokazali smo da možemo da igramo jako kvalitetnu odbojku, i sigurno da, naravno uz pomoć publike, za koju se nadamo da će doći u još većem broju da možemo da slavimo. Sigurno da ćemo ući maksimalno spremni i motivisani u tu utakmicu i nadamo se pozitivnom rezultatu" - kaže libero odbojkaša Vojvodine, Nikola Lakčević.

Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija između Vojvodine i Šahtjora igra se u četvrtak u maloj sali Spensa sa početkom u 18 časova.

Revanš meč na programu je 27. novembra u Minsku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.