Gatuzu opet traže zamenu, šansa za Gaspersona?

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2018, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gatuzu opet traže zamenu, šansa za "Gaspersona"?

Jednom je kratko potrajao u velikom klubu, ali nikada nije dobio pravu šansu. Da li će se to desiti na leto?

Ne prestaju spekulacije oko sudbine Rina Gatuza na kraju sezone, jedno je sigurno, bez Lige šampiona, dobiće otkaz.

Naime, u ovom trenutku klub pokušava da mu obezbedi pojačanja jer je ekipa desetkovana povredama, Milan igra solidno, bori se koliko može, ali je recimo utakmica sa Juventusom pokazala koliko su limitirani.

To naravno nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << krivica legende kluba, mora se uložiti u tim, međutim, stiče se utisak da mu Maldini i Leonardo ne veruju.

Sada mediji lansiraju priču da su pregovarali sa Đanpjerom Gasperinijem koji je napravio čudo u Bergamu, "Gasp" je trener koji sjajno koristi mlade igrače, a želi još jednu, poslednju šansu, u velikom klubu.

U Juventusu je nikad nije dobio iako je dugo bio u omladinskoj školi, posle sjajnih godina u Đenovi, angažovao ga je Inter, popularni "Gasperson" (tako ga zovu jer je u Krotoneu i Đenovi ostajao neuobičajeno dugo ) je na "Meaci" dobio otkaz posle samo pet utakmica, izgubljenog Superkupa i četiri poraza u prvenstvu.

Ovo bi mogla da bude šansa, zanimljivo kada je dobio otkaz u Interu, zamenio ga je sadašnji direktor Milana, Leonardo.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.