GVARDIOLA: Umoran sam i zadovoljan, Liga šampiona je kao bacanje novčića

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 08:48

GVARDIOLA: Umoran sam i zadovoljan, Liga šampiona je kao bacanje novčića

Mančester Siti prvi put u klupskoj istoriji postao šampion Evrope.

Fudbaleri Mančester Sitija prvi put u klupskoj istoriji postali su šampioni Evrope pošto su u finalu igranom u Istanbulu savladali Inter minimalnim rezultatom 1:0.

Menadžer Sitija Pep Gvardiola je konačni u šestoj sezoni na klupi Građana uspeo da osvoji trofej koji je nedostajao klubu, a on je treći put uspeo da se popne na krov Evrope pošto je to dva puta učinio sa Barselonom.

 - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Umoran sam, miran i zadovoljan. Osvojiti Ligu šampiona je tako teško. Rekao sam igračima na poluvremenu da budu strpljivi i da će prilika doći. Da bi se osvojila Liga šampion potrebno je imati i sreće. Ederson je branio, oni su promašivali, mogli su do izjednačenja. Ovo takmičenje je kao bacanje novčića. Ipak, mi smo ga osvojili, bilo je zapisano među zvezdama - istakao je Gvardiola, a prenose engleski mediji.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.