Izvor: HotSport.rs, 16.Avg.2016, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GVARDIOLA U NEVERICI: Aguero promašio dva penala za 11 minuta! (VIDEO)

Jedan od najboljih igrača Mančester sitija uspeo je nešto što se retko dešava na fudbalskim terenima, pogotovo igračima kao što je Serhio Aguero.

U toku je meč između Steaue i Mančester sitija u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona, a u prvom poluvremenu desilo se nešto što nije svojstveno, posebno igraču kakav je Serhio Aguero.
U 9. minutu prvi penal za ‘građane’ izveo je Argentinac, ali ga je čuvar mreže tima iz Bukurešta pročitao i odbranio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << njegov pokušaj.

Ni u 20. minutu nije bio ništa bolji. Naprotiv, dosuđen je novi jedanaesterac zbog faula nad Aleksandrom Kolarovim, a Aguero je prebacio ceo gol, pa golman nije ni morao da reaguje.

The post GVARDIOLA U NEVERICI: Aguero promašio dva penala za 11 minuta! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aguero promašio dva penala za poluvreme! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2016

Nije imao sreće Serhio Aguero danas protiv Steaue...Jedan od najboljih igrača Premijer lige, Serhio Aguero, promašio je dva penala danas protiv Steaue u prvom poluvremenu...Argentinac je prvo u 8. minutu imao priliku da dovede svoju ekipu u vođstvo od 1:0, ali je golman Nica Florin spasio svoju mrežu...

Nastavak na Sportske.net...

Ovo je najbolja navijačka sabotaža ikad! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2016, 11:06

Steaua je juče igrala protiv Mančester sitija u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona, ali ima nešto što će se pamtiti više od rezultata, barem u Rumuniji...Rumunija se smeje navijačima Steaue...Ono što su im uradili navijači Dinama iz Bukurešta je nešto što im oni nikada neće zaboraviti...Šta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.