GVARDIOLA NAPUŠTA SITI? Pep progovorio o svojim ciljevima

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 17:37

GVARDIOLA NAPUŠTA SITI? Pep progovorio o svojim ciljevima

Hoće li želja pobediti?

Pep Gvardiola izma ozbiljan plan kada jednog dana završi karijeru na klupskom nivou. Menadžer Mančester sitija je nu intervjuu za ESPN priznao da mu je želje da jednog dana sedi na klupi neke reprezentacije. Koje, nije precizirao.

- Kada sam počinjao, nisam razmišljao o osvajanju liga, o tome da uzmem trofej Lige šampiona. Mislio sam, ako imam posao, dobro je. Voleo bih i da imam to iskustvo da vodim tim na Mundijalu, ili prvenstvu Evrope. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kup Amerike, šta god. Baš bih voleo takvo iskustvo. Ne znam, kroz pet, deset ili 15 godina, ali voleo bih da budem selektor na Mundijalu - rekao je Gvardiola.

On je već sedmu sezonu na kormilu Mančester sitija, kluba sa kojim ima ugovor do juna 2025.

"Ne znam ko bi me želeo za selektora. Da biste vodili reprezentaciju, moraju da vas žele tu, baš kao u klubu", dodao je Gvardiola.

Španski stručnjak je postigaoi mnogo uspeha do sada i sigurno je da bi bio prvi na listi želja mnogih nacionalnih saveza.

Ipak, i pored trofeja koji nesporno govore o njegovom radu, on oseća da ima mnogo onih koji žele da ga ospore.

- Kada ste na vrhu, svi žele da vas skinu sa njega. Ako pogledate moj slučaj posle Barselone, hteli su da preuzmu zasluge za sve to. Jednom je to novac, drugi put kažu da je sve bilo do Mesija i kolega, posle su govorili pa Bajern uvek pobeđuje... Uvek se sumnja u vašu vrednost, to je normalno. Kada ne pobeđujete, žele da umanje značaj toga. Rivali bi da vas pobede, a kritičari da vam oduzmu na vrednosti - dodao je Gvardiola.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.