GVARDIOLA NAKON POBEDE NAD BAJERNOM UPOZORAVA: ‘Ostvarili smo neverovatan rezultat, ali znam šta može da se desi u Minhenu!’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 12.Apr.2023, 09:01

GVARDIOLA NAKON POBEDE NAD BAJERNOM UPOZORAVA: ‘Ostvarili smo neverovatan rezultat, ali znam šta može da se desi u Minhenu!’ (VIDEO)

Zna šta može da se dogodi zbog neopreznosti. Fudbaleri Mančester Sitija su deklasirali minhenski Bajern rezultatom 3:0 na svom stadionu u četvrtfinalu Lige šampiona i stekli odličnu prednost pred revanš na ‘Alijanc Areni’. Nakon susreta trener ‘građana’ Pep Gvardiola rekao je da je ovo bila zahtevan utakmica i da je ostario još 10 godina. -Emotivno sam uništen. ... Read more
The post GVARDIOLA NAKON POBEDE NAD BAJERNOM UPOZORAVA: ‘Ostvarili smo neverovatan rezultat, ali znam šta može da se desi u Minhenu!’ (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuhel: Brutalno smo kažnjeni; Gvardiola: Ovo je neverovatan rezultat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2023

Trener fudbalera Bajerna Tomas Tuhel izjavio je da je minhenski klub brutalno kažnjen za greške na prvom meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Mančester sitija, prenose britanski mediji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.