GVARDIOLA: Moramo da umanjimo Realove opasnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 18:58

GVARDIOLA: Moramo da umanjimo Realove opasnosti

Mančester Siti sutra od 21 čas dočekuje Real Madrid u revanšu polufinala Lige šampiona.

Menadžer fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je pred utakmicu sa Realom da njegov tim mora da umanji opasnosti protivnika, prenosi Skajsport. Fudbaleri Mančester sitija dočekuju sutra ekipu Reala u drugoj utakmici polufinala Lige šampiona. U prvom duelu u Madridu rezultat je bio 1:1.

 - Znamo koliko je važan meč sa Realom za ovo takmičenje. Moramo da igramo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao što to radimo sve vreme i da ostanemo mi, zahvalan sam timu zbog onoga što smo uradili. Uzbuđeni smo veoma, da bismo dobili Real moramo da imamo plan utakmice i da budemo spremni da promenimo meč i da svaramo šanse. Real ima mnogo kvaliteta - istakao je Gvardiola.

Gvardiola naglašava da Real ima sjajne igrače na kojima bazira uspehe.

 - Da znam zašto su tako dobri u Ligi šampiona znao bih da ih pobedim. Imaju sjajne igrače i na tome baziraju uspehe. Milan je osvajao sa Sakijem i Kapelom i ti igrači su imali vrhunske igrače. Ono što me plaši kod Reala je da uvek imaju neverovatan satav. Međutim mi moramo da umanjimo Realove opasnosti. Ne možemo da mislimo na prošlost. Moramo da igramo najbolju utakmicu - zaključio je Gvardiola.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Siti razbio Real i zakazao finale sa Interom!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2023, 09:26

Fudbaleri Mančester Sitija plasirali su se u finale Lige šampiona, pošto su večeras pobedili ekipu Reala sa 4:0 (2:0) u revanš utakmici polufinala.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.