GRUPA F: PRVI PORAZ ČELSIJA, NEREDI NAVIJAČA SPARTAKA

Izvor: Kurir, 09.Dec.2010, 01:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUPA F: PRVI PORAZ ČELSIJA, NEREDI NAVIJAČA SPARTAKA

BEOGRAD - Fudbaleri Čelsija izgubili su večeras u Marselju od domaćeg Olimpika sa 0:1 u poslednjem, šestom kolu Grupe F i propustili priliku da postanu jedina ekipa koja je do osmine finala Lige šampiona došla sa maksimalnim učinkom.

Čelsi je posle pet pobeda u pet uvodnih utakmica još ranije osigurao prvo mesto na tabeli Grupe F, ali je u poslednjem kolu pokvario utisak porazom u Marselju. Pobednički gol za Olimpik, koji će u nokaut fazu sa drugog mesta, postigao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u 81. minutu Brandao na pas Tajea Taiva.

Treće mesto i učešće u Ligi Evropa i pre poslednjeg kola bilo je rezervisano za moskovski Spartak, koji je večeras sa 2:1 pobedio na gostovanju kod slovačke Žiline, uz Partizan, jedine ekipe koja je grupnu fazu završila bez osvojenog boda. Tomaš Majtan je u 48. minutu doveo Žilinu u vođstvo od 1:0, ali je izjednačenje Spartaku u 54. doneo Aleks, na asistenciju srpskog fudbalera Nikole Drinčića.

Još jedan Brazilac u redovima Spartaka Ibson, u 61. minutu je prelomio meč i moskovskom timu doneo sva tri boda. Utakmica je, ipak, protekla u senci izgreda navijača Spartaka, koji su već u drugom minutu ubacivanjem baklji na teren prekinuli meč. Prekid je trajao oko 20 minuta, da bi se nastavio posle apela organizatora i fudbalera Spartaka da se situacija smiri.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.