GOLEADA U MINHENU NA ŠTETU MANČESTERA: Ludo veče u Ligi šampiona, Benfika izvršila samoubistvo, Inter se provukao

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2023, 23:22

GOLEADA U MINHENU NA ŠTETU MANČESTERA: Ludo veče u Ligi šampiona, Benfika izvršila samoubistvo, Inter se provukao

Centralni meč bio je između Bajerna i Mančester junajteda.

Uzbudljivo je bilo drugog dana nove sezone u Ligi šampiona. U derbiju srede Bajern Minhen je slavio protiv Mančester junajteda, ali bilo je još interesantnih duela.

Minhenski Bajern je slavio rezultatom 4:3 na svom stadionu protiv Mančester junajteda. Prvi gol je postigao Sane u 28. minutu posle velike greške Onane, a duplirao je prednost Gnabri četiri minuta kasnije. Smanjio je Hojlund početkom drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poluvremena, ali to je sve bilo od engleskog velikana. Hari Kejn je sa bele tačke vratio +2 u 53. minutu, a Junajted u životu održao Kazemiro par minuta pred istek regularnog dela meča. Ipak, sve dileme je rešio Tel u drugom minutu nadoknade iako je Junajted uspeo faktički tik pred sudijski zvižduk da smanji na 4:3 pogotkom opet Kazemira.

U duelu koji je ranije odigran Galatasaraj i Kopenhagen su odigrali 2:2 u Turskoj.

Arsenal je bio nemilosrdan prema gostima iz Ajndhovena, čak 4:0 su slavili protiv PSV-a. Strelci su redom bili Saka, Trosard i Žezus u prvom poluvremenu, dok je Martin Odegard postavio konačan rezultat u 70. minutu.

U drugom susretu Lens i Sevilja su remizirali 1:1 u Francuskoj. Okampos je u devetom minutu doneo 1:0 domaćima, dok je izjednačenje palo 15 minuta kasnije kada je Fulgini bio precizan.

Braga je na svom terenu namučila Napoli, u duelu dve ekipe koje igraju atraktivan fudbal. Di Lorenco je krajem prvog poluvremena pogodio mrežu i taj gol je bio jedini koji smo videli sve do same završnice meča. U 84. minutu Bruma donosi izjednačenje, međutim Nijakate autogolom četiri minuta kasnije spasava sva tri boda Napolitancima i postavlja rezultat 2:1.

Ranije istog dana Real Madrid je u nadoknadi vremena probio bedem Union Berlina i slavio 1:0.

Benfika je izvršila samoubistvo na svom La Lušu u meču protiv Salcburga, i to već u prvih 15 minuta. Prvo je sviran penal za goste u trećem minutu, ali je to Konate promašio, potom je Antonio Silva zaradio crveni karton deset minuta kasnije, da bi Roko Šimić u 15. pogodio sa bele tačke i najzad doneo prednost Salcburgu. Austrijancima nije bilo teško da održe prednost do kraja poluvremena, a u 51. minutu je Gluh povećao na 0:2 i to je bio kraj nadama Lisabonaca. Rezultat se nije menjao do kraja.

Aktuelni vicešampion Inter nije se proslavio u Baskiji, ali se ipak izvukao sa remijem. Real Sosijedad je poveo već u četvrtom minutu preko Mendeza i dugo držao sve u svojim rukama. Ruku spasa svom timu ponudio je Lautaro Martinez koji je postavio konačnih 1:1 u 87. minutu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.